06 - 3398 5496

Specialisme

Constructief overleg met onze klanten en een heldere communicatie staan bij ons voorop. Wij zijn bereid vanaf de ontwerpfase tot de oplevering met u mee te denken. Wij geven u graag uitleg tijdens het bouwen om het bouwproces transparant te houden.

Bijzondere constructies en ontwerpen zien wij als een uitdaging. Wij schrikken niet terug voor het bouwen van ongewone projecten. Om kwaliteit te waarborgen werken wij ons andere samen met ontwerpbureaus, architecten, bouwkundig tekenaars en constructiebedrijven.

Stuken, elektra, schilderwerk, timmeren, tegelzetten en alle andere zaken doen we zoveel mogelijk zelf. Hierdoor kunt u rekenen op korte lijnen in de communicatie. De klant en wijzelf houden zo beter overzicht over het project. Bij de realisatie van projecten besteden we een gedeelte van het installatiewerk uit. U moet dan denken aan bijvoorbeeld het installeren van warmtepompen en zonneboilers.

Ook in de afwerking van het project denken we met u of uw stylist mee. Wij hebben diverse eigen projecten geschilderd en behangen. Wilt u ons alleen inschakelen voor schilder- en behangwerk, dan behoren alleen kleine binnenprojecten tot onze mogelijkheden.